Vyberte si z aktivní turistiky

Jízda na koni

Kavárny a cukrárny

Kempy a tábořiště

Půjčovny, opravny

Sportovní zařízení

Stravování

Ubytování

Zábavní areály a herny

 

Rekreační areál Sázavský ostrov - (Ostrov plný zábavy na Zlaté řece Sázavě) - Sázava Booking.com

Na Sázavském ostrově můžete využít ubytování v romantických mobilních domcích, plně vybavených prostorných apartmánech a samozřejmě také ve vlastních stanech či karavanech, pro které je připraveno přes 60 tisíc metrů čtverečních plochy a moderní sociální zázemí. Na oběd si můžete zajít do stylové restaurace Sázavská taverna s krbem uprostřed nebo do naší útulné menší restaurace Vagón. V letních měsících je také k dispozici Plážový bar přímo u řeky, kde pivo a grilovaná klobása chutná nejlépe.

 

Sport Resort Nenudim se - Sázava

Resort se nachází na levém břehu řeky Sázavy, kousek od stejnojmenného města. V teplých letních měsících se můžete zchladit v bazénu nebo v řece Sázavě. Dále se nabízí využít jedno ze sportovních hřišť, tělocvičnu nebo si třeba můžete zahrát stolní tenis. Na výběr je skutečně velké množství sportovních aktivit. Odpočívat můžete na terase vaší chatky nebo u ohniště v areálu.

 

Chaty Sázava - Sázava

Chaty leží v malebném údolí na břehu řeky Sázavy nedaleko stejnojmenného města cca 45 km od Prahy. Návštěvou spojíte odpočinek v krásné a čisté přírodě s historií dávných časů.

 

Cukrárna Sázava - Sázava

V cukrárně v kulturním domě můžete ochutnat kopečkovou zmrzlinu vlastní výroby nebo točenou sorbetovou zmrzlinu. Zákusky jsou vyrábeny ze živočišné šlehačky, vždy zde najdete nové druhy. K zákuskům nabízí různé druhy kávy Lavazza nebo domácí limonádu z ovoce. Přijímají zde také objednávky na dorty dle přání zákazníka.

 

Hostinec Za Vodou - Černé Budy

Hostinec Za Vodou najdete v blízkosti řeky Sázavy s velmi doboru dostupností z centra města Sázava a přesto zcela mimo městský ruch.