Kontakt

28506 Sázava
Telefon: +420 725 085 420
Mobil: +420 725 127 092
E-mail: info@sportresort.cz
Web: http://sportresort.cz
Facebook
GPS: 49,86571329°N 14,9198404°E minutový formát
 
Obrázek podniku  Sport Resort Nenudim se
 
Související fotografie (4)

Vybavení

Gastro služby:

občerstvení
Doplňkové vybavení:
volejbal tělocvična stolní tenis fotbal bazén

Služby

Resort se nachází na levém břehu řeky Sázavy, kousek od stejnojmenného města. Po příjezdu zaparkujete u hlavní budovy nebo u své chatky podle toho, jaké ubytování si vyberete.

V teplých letních měsících se můžete zchladit v bazénu nebo v řece Sázavě. Dále se nabízí využít jedno ze sportovních hřišť, tělocvičnu nebo si třeba můžete zahrát stolní tenis. Na výběr je skutečně velké množství sportovních aktivit. Pěší turistiku po zajímavých místech v okolí si můžete zpříjemnit výletem na koloběžkách, které vám rádi zapůjčíme. Pro milovníky vody máme v nabídce rafty. Odpočívat můžete na terase vaší chatky nebo u ohniště v areálu.

V Resortu se pohodlně ubytuje 80 osob. Proto je vhodný pro školy v přírodě, tábory, kurzy a školení. Ale můžete k nám přijet i na rodinnou dovolenou. Ubytovat se můžete v pokojích v hlavní budově nebo v moderně vybavených chatkách. Celý areál je nově vybudovaný a pokrytý WiFi . Je také ideální pro domácí mazlíčky, které rádi přivítáme. Na snídani si můžete vybrat na co máte chuť u švédského stolu. Obědy a večeře je možné si objednat. Během celého dne máme k prodeji drobné občerstvení.

Jak se k nám dostanete

Pokud máte navigaci, zadejte GPS souřadnice 49.8655906, 14.9199242, na kterých leží náš Resort. Z dálnice D1 sjedete na 34. kilometru (exit Sázava), budete pokračovat do města Sázava a poté směrem na Bělokozly. Dále pokračujte přes železniční přejezd. Na křižovatce zahněte doprava a za Sázavou odbočte vlevo. Resort sousedí s kempem Cíl, který je značen cedulemi, které Vám mohou pomoct.