Booking.com

Rezervujte si ubytování

Kontakt

Poznaňská 297, 285 06 Sázava
Mobil: +420 702 030 263
E-mail: ubytovani@kempsazava.cz
Web: http://www.kempsazava.cz
Facebook
GPS: 49,88102712°N 14,906466°E minutový formát
 
Obrázek podniku Rekreační areál Sázavský ostrov
 
Související fotografie (17)

Vybavení

Možnosti:

bezbariérový přístup pobyt se psem pro rodiny s dětmi
Gastro služby:
terasa restaurace
Vybavení pokojů:
WI-FI koupelna wc
Služby zařízení:
svatby semináře konference
Doplňkové vybavení:
rybaření fotbal volejbal vodáctví

Služby

Na Sázavském ostrově můžete využít ubytování v romantických mobilních domcích, plně vybavených prostorných apartmánech a samozřejmě také ve vlastních stanech či karavanech, pro které je připraveno přes 60 tisíc metrů čtverečních plochy a moderní sociální zázemí. Na oběd si můžete zajít do stylové restaurace Sázavská taverna s krbem uprostřed nebo do naší útulné menší restaurace Vagón. V letních měsících je také k dispozici Plážový bar přímo u řeky, kde pivo a grilovaná klobása chutná nejlépe.

Pro nejmenší návštěvníky je připravena spousta houpaček a prolézaček, dále velké dětské hřiště s pirátskou lodí a hlavně obří trampolína, ze které nebudou chtít odejít. Dospělí si můžou zahrát fotbal, volejbal nebo nohejbal, ping-pong, ruské kuželky či stolní fotbal, pétanque a badminton, případně si udělat romantickou projížďku na pramicích nebo koloběžkách. Ve spolupráci s partnery je samozřejmě možné také vyrazit na výlet na lodích – proti proudu vyjedete legendárním Posázavským Pacifikem a dolů už pádlujete po řece třeba na kánoích nebo raftech.

Blízké okolí nabízí zajímavé výlety – zámek Konopiště, Hrad Český Šternberk, Sázavský klášter, Huť František nebo Pivovar Kácov jsou jen nejznámější z nich. Celé okolí řeky Sázavy je plné romantických zákoutí s chatičkami a hospůdkami, které můžete objevovat při pěších výletech nebo na kole.

Pobyt na Sázavském ostrově je určitě vhodný jak pro jednotlivce s rodinami, tak pro organizované skupiny, firemní akce, svatby či různá sportovní soustředění. Pokud vyžadujete soukromí, mohou jednu z restaurací uzavřít pouze pro vaši skupinu – ta menší z nich je navíc vybavena veškerou potřebnou technikou a může tedy posloužit i jako školící místnost. Rádi Vám také pomohou připravit program na míru (školení, kánoe, rauty, hudba…). Ať patříte k jakékoli skupině, svůj čas tady u řeky Sázavy si určitě užijete a rádi se sem budete vracet.

Jak se k nám dostanete

Rekreační areál Sázavský ostrov se nachází ve městě Sázava v krásné krajině Středního Posázaví, pouhých 45km od Prahy (exit 34 z dálnice D1).

Přílohy

sazavsky ostrov