Otevírací doba

Po–Čt: 11:00–23:00
Pá–So: 11:00–24:00
Ne: 11:00–23:00


Kontakt

ul. Gen. Vedrala Sázavského 420, Sázava
Telefon: +420 327 321 665
E-mail: sazavskakozlovna@seznam.cz
Web: http://sazavskakozlovna.cz
Facebook
GPS: 49,87492668°N 14,90702539°E minutový formát
 
Obrázek podniku Sázavská Kozlovna
 
Související fotografie (2)

Služby

Že „Sázavský hladinoměr“ na webu města udává důležitá čísla o stavu hladiny na romantikou opředené řece, nepřekvapí. Ale že se hladinka měří i nahoře u nádraží? Ano, platí tady ovšem jiné míry. Hladinkám v půllitrech tu totiž kraluje Kozel ve zbrusu novém interiéru Sázavské Kozlovny. Řeč je samozřejmě o oblíbeném pivu Velkopopovický Kozel, které je tu doma už po dvě desítky let.

Filozofií Sázavské Kozlovny je vytvořit atraktivní prostředí pro oblíbené pivo. Interiér dbá zejména na detaily a navození příjemné atmosféry, je plný originálních detailů, které jsou všude kolem, počínaje vstupními dveřmi a konče háčky na oblečení. Originální jsou i masivní stoly s kovovými kopýtky, kozlí reliéfy na zdech shlížející na všechny kolem. Hlavními materiály jsou dřevo, kůže, kov, mosaz a keramika.

Celkem se v Kozlovně usadí na 130 hostů, dalších 45 pak na zahrádce. Ta bývá velice frekventovaným místem zejména pro cyklisty a další turisty v hlavní sezoně.  Kozlovna není sice v samém centru města, ale k nejznámějším turistickým cílům a do centra to není daleko ani pěšky. „Jako si lidé najdou cestu do Sázavského kláštera nebo sklářského muzea, jdou i za kvalitou gastronomie.“

Pivo přímo z pivovaru – Chloubou Kozlovny je pivo Velkopopovický Kozel 11. Tankové pivo je nejčerstvější, neboť do naší hospody putuje přímo z pivovaru a skladuje se v pivních tancích za ideální teploty kolem 7 °C, nepřichází do styku se vzduchem, a tak nemění svoji charakteristickou chuť. Je ve stejné kvalitě a kondici, v jaké bylo vyrobeno a opouští pivovar. V Kozlovně načepujeme pivo hned na  několik stylů, jak doporučují sládci Plzeňského Prazdroje. Na čepu máme nejen tankového Velkopopovického Kozla 11, ale také nefiltrovaného Velkopopovického Kozla Černého, Kozla nefiltrovanou dvanáctku, nealkoholický Birell , Pilsner Urquell a každý měsíc jiný pivní speciál z dílny plzeňských sládků v rámci programu Volba sládků. Náš personál prošel školením kvality čepovaného piva.

Nejbližší služby

Stravování Hudební klub Videro - Sázava

Hudební klub Videro

Hudební klub s možností občerstvení.