Kontakt

Sedliště 358, 285 06 Sázava
Mobil: +420 736 489 310
E-mail: chatysazava@seznam.cz
Web: http://www.chatysazava.cz
GPS: 49,86581328°N 14,91323283°E minutový formát
 
Obrázek podniku Chaty Sázava
 
Související fotografie (6)

Vybavení

Možnosti:

pro rodiny s dětmi
Gastro služby:
restaurace gril
Vybavení pokojů:
koupelna wc
Doplňkové vybavení:
vodáctví rybaření volejbal

Služby

Chaty leží v malebném údolí na břehu řeky Sázavy nedaleko stejnojmenného města cca 45 km od Prahy. Návštěvou spojíte odpočinek v krásné a čisté přírodě s historií dávných časů.

Nabízí ubytování v chatách několika typů s dobrou dostupností autem, vlakem a lodí. Chaty jsou umístěny na velkých vlastních rovných pozemcích s přímým vstupem do řeky na levém břehu řeky Sázavy. V tomto úseku řeky je jedna z posledních možností přírodního koupání v čisté a hluboké řece, proto tato část řeky netrpí každoročními povodněmi. Toto oceňují rekreanti nejen při letních pobytech, ale i celoročně vodáci a rybáři.

Chaty jsou vybaveny pro možnost vlastního vaření a mají sociální zařízení (WC + sprcha). Chat je několik typů od 4 lůžkových až po 5 lůžkové, přízemní a patrové. Slouží pro klidnou rodinnou rekreaci. Kapacita chaty je maximálně 5 osob.

Jak se k nám dostanete

Chaty Sázava najdete 3 km od města Sázava a 45 km od Prahy. Můžete přijet: 

  • Autem po D1 34 km z Prahy exit Sázava. Po příjezdu do Sázavy pokračujte směrem na Bělokozly stále po hlavní, po vjetí do lesa 1. možná odbočka doleva na lesní asf. silnici. Poté pokračujte cca 2 km do údolí, přejedete železniční přejezd a po pravé straně je parkoviště pro ubytované ve středisku 1 (oranžový penzion Žoska). Pro ubytované ve středisku 2 pokračujte cca 200 m, chaty jsou po levé a pravé straně. Pro ubytované ve středisku 3 pokračujte cca 400 m, chaty jsou po levé straně u řeky. Po příjezdu na místo se nahlašte a vyčkejte na Vaše ubytování.
  • Vlakem trasa Čerčany - Světlá nad Sázavou, zastávka Samopše (nutno se vrátit po kolejích).
  • Autobusem č. 382 z Prahy Háje, konečná stanice Sázava + 1 stanice vlakem nebo 1,5 km pěšky lesem.