Kontakt

Zlatá 71, Černé Budy
Mobil: +420 777 661 183
E-mail: info@vilekula-sazava.cz, ZlataSazava@seznam.cz
Web: http://www.vilekula-sazava.cz
GPS: 49,87708054°N 14,89345049°E minutový formát
 
Obrázek podniku Vilekula
 
Související fotografie (6)

Služby

Hledáte místo pro klidnou dovolenou ve vyhlášeném rekreačním regionu mimo ruch hlavního města, a přitom v jeho dosahu? Chcete strávit příjemný víkend nebo jste na pracovní cestě? Pak vám nabízíme ubytování v Sázavě – Černých Budech v našich útulných apartmánech v původní zástavbě přímo na turistické trase, uprostřed malebné přírody. Z okna podkroví se vám naskytne krásný výhled na celé město a sázavské údolí v popředí se Sázavským klášterem.

Domek je kompletně nově z rekonstruován, vytápění plynové ústřední pro každý apartmán samostatné. Dva apartmány jsou každý pro 4 osoby + 1 přistýlka a je možné si je pronajmout jednotlivě nebo domek jako celek. V každém apartmánu je v přízemí plně vybavená kuchyň – myčka, lednička, mikrovlnná trouba, sklokeramická deska, rychlovarná konvice, nádobí, příbory, sklo atd. Koupelna s umyvadlem a sprchovým koutem, WC, jídelní kout, a TV-sat. V podkroví se nachází ložnice s jednou manželskou postelí a dvěma samostatnými lůžky a skříní. V celém objektu je Wi-Fi ZDARMA. V koupelnách jsou ručníky, osušky, mýdlo, v ložnicích povlečení. K oběma apartmánům je k dispozici společenská místnost pro 8 osob s možností relaxace. Garáž vhodná pouze pro kola nebo motocykly a je vybavena dostatečným množstvím el. zásuvek na dobíjení elektrokol.

Výborné podmínky jak pro relaxační dovolenou – okolí láká k dlouhým procházkám podél řeky i do blízkých lesů, tak i aktivní volno – nedaleko můžete navštívit sportovní areál s tenisovými kurty i místní tělocvičnu nebo fitness centrum. Na své si přijdou také milovníci houbaření, rybaření, vodní turistiky – vyhlášené sjíždění řeky Sázavy.